1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Какво трябва да знаем за преждевременната еякулация?

Какво трябва да знаем за преждевременната еякулация?

Какво представлява преждевременна еякулация на пениса в ерекция?

Преждевременна еякулация е когато мъжът еякулира прекалено рано, т.е преди единият или другият от партньорите да са го пожелали. В някой случаи това става и преди самото вагинално проникване.

Какви са причините за ранната му еякулация?

Според изследователи, този проблем не се влияе от възрастта на мъжа, а причините може да са както психологически, така и биологични. Често срещани са: стрес, тревожност, тютюнопушене, чувствителност на пениса и други.

Помагат ли хапчета за ерекция върху издръжливостта?

Тези хапчета имат голяма популярност и широко разпространение, тъй като са доста ефективни. Те помагат за издръжливостта по време на секс и спомагат придобиването на чувство за увереност и сигурност. Освен това с тяхна помощ може да получите и повторна втвърдяемост на пениса, което води съответно и до втори полов акт. С две думи хапчета за мъжка възбуда са идеалните средства служещи като полов секундант.

Временен проблем или болест е преждевременната еякулация на еректиралия пенис?

Като се замислите всичко си функционира нормално щом един мъж има твърд пенис, еякулира, изпитва оргазъм и може остави поколение. Попринцип преждевременната еякулация не е болест, проблема е в последствията от нея. Тя може да доведе до недостатъчно удовлетворение от сексуалния контакт и за двамата партньори. Освен това мъжа понижава своето „сексуално” самочувствие, а това води до ограничаване на сексуалната активност, страх от провал и чувство за вина.

Мъжете с този сексуален проблем си задават въпроса: наследствена ли е преждевременната еякулация? Но отговора не е ясен, тъй като няма данни, които да потвърдят. Освен това проблемът не може да се реши с помощта на обрязването. Много хора са смятали погрешно, като са мислели, че по този начин може да се намали чувствителността на главичката на пениса, но истината е, че и обрязването не помага.Мъж, гледащ към хуя си и приканващ го да стане и да изпълни ерекцията, за която е създаден.

Има ли други варианти да се забави еякулацията?

Еякулацията може да се забави, като мъжете мислят за нещо друго. По този начин ще намалят сексуалната възбуда, като пък от своя страна липсата на възбуда може да доведе до загуба на ерекцията. При по-младите може да помогне мастурбирането, особено след еякулация и преди втория акт.

Една жена би ли изоставила мъж, който страда от този проблем?

Всъщност подкрепата на половинката винаги помага при борбата с ранната еякулация, за това жената би продължила връзката си с този мъж. А и като се замислим ние не избираме партньора си само според сексуалното му представяне.

Рейтинг: 3.5. From 2 votes.
Моля изчакайте...

1 Коментар

  1. Така е много е важна подкрепата аз лично подкрепям мъжа ми и двамата взехме решението да се подложи на хапчета с билкова основа и сме найстина доволни !

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

2 × 4 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This