1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Видове пениси, с които ще се сблъска всяка дама в живота си

Видове пениси, с които ще се сблъска всяка дама в живота си

Има ситуации, за които никой не може да ви подготви. Например, когато някой мъж се съблече, а вие видите нещо, което не сте очаквали. Неговите тестисти са с размер на грейпфрут или пък пениса му е „изсъхнал“?
Трябва да знаете, че всеки пенис е уникален.
Когато мъжът разопакова своя „пакет“, жената трябва да запази каменен израз на лицето, и по никакъв начин не трябва да разкрива, че е разочарована, защото може би току що е видяла най-тънкият пенис или пък да се развълнува, защото в момента вижда най-съвършеният пенис.
На жените им е трудно да се подготвят за това, което ще видят, когато мъжът свали боксерките, но ако все още търсите „истинският“, голяма е вероятността, да срещнете тези няколко вида пенис:

Видове пениси:

мъж, прикрил ерекцията си със съблазнителни боксерки

 1. Пенис, който няма да запомните никога
  Какво да кажем за този вид пенис? Искаме да имаме нещо, което можем да ви кажем, но …просто …
 2. Крив
  Когато жената се срещне с крив пенис, вероятно ще наклони главата си в една и съща страна с него и ще се запита как работи това? Ами функционира,но само в определени пози сексът ще бъде по-добър, а в някои … не чак толкова. Това обаче може да бъде и предимство, защото кривият пенис, би могъл да достигне до тези места, където правият не може. Преди да започнете да осъждате кривия пенис, изчакайте да ви даде повод.
 3. Пенис, който ще ви просълзи
  Първо ще ви шокира, когато го погледнете, защото е доста голям. Вероятно ще си помислите, че сте щастливка, след като сте открили такова съкровище, но страшното идва по-късно, когато Той се запознае с Нея. В този момент ще осъзнаете, че все пак не сте били готови за толкова „голяма хапка“. Какво да се прави? Винаги можете да се откажете …
 4. Почти перфектен във всяко отношение
  Разбира се, идеалният пенис е много субективна работа. Въпрос на вкус и гледна точка, но ще го разпознаете, когато го видите. Това ще бъде любов от пръв поглед . Поради този факт, ще дадете всичко от себе си за да прекарате още една минута около него. Това би могло да бъде проблематично, защото неговия собственик, вероятно е наясно със стойността на „пакета“ , поради което най-вероятно ще се държи като задник. Ами .. . Какво да се прави, животът понякога не е честен.
 5. Озадачаващ
  С този вид пенис има голяма несигурност. Ще го усетите и ще си помислите „ОК е, не става дума за малък пенис, ъ-ъ ..“ – и след това ще го видите „спокоен“ и нищо няма да ви бъде ясно. Има два подвида объркващи пениси: showers и growers. Showers са тези пениси, които в отпуснато състояние изглеждат големи, но не се увеличават много в ерекция. Growers са тези, които в отпуснато състояние са наистина доста малки, но в ерекция порастват!
 6. Величие
  В началото ще ви се стори, че в леглото сте забравили писалката, но скоро ще ви стане ясно, че просто става дума за тънък пенис на мъжа, който лежи до вас и ще трябва умело да скриете разочарованието Тънкият пенис за вагината означава най-малко вълнение , дори и в максимална ерекция. Може би добрата новина е, че неговият собственик е наясно с това, така че той ще се опита да компенсира липсата по друг начин.
 7. Сензорен
  Толкова често променя своето настроение в определени моменти, изведнъж ще премине в състояние на ерекция, а след това, отново по неизвестни причини, ще се върне в първоначалната си форма. В този случай, най- добре ще е да се запознаете с всичките му настроения.
 8. Пенис с шапка
  Някои предпочитат обрязан пенис. И днес експертите не могат да се споразумеят, кое е по-добре за мъжете и жените по време на връзката -дали когато пенисът е обрязан или не. Както и да е, може би в отпуснато състояние необрязаният пенис изглежда смешно със „шапка „, но когато е в ерекция ще се изправи гордо.
 9. Къс и дебел
  Когато става дума за този тип полов член, мнозина биха искали да променят външния му вид, но за съжаление, това е всичко. Винаги ще бъде къс и дебел, дори и в ерекция. Ако все пак е някаква утеха, този пенис ще чувствате много повече, отколкото тънкия.
Рейтинг: 5.0. From 2 votes.
Моля изчакайте...

1 Коментар

 1. Аз лично съм имала доста приятели от изброените по горе пениси, но съм нямал проблем с нито един от тях секс като секс!

  Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
  Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

12 − two =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This