Слабата ерекция може да разруши връзката ви!

Сексуалното удоволствие е от голямо значение за всеки от нас. С напредването на възрастта обаче, или с натрупването на стресовите ситуации от ежедневието е възможно мъжете да попаднат в наистина неприятни сексуални гафове.

Намалената потентност

Намалената потентност наистина кара много мъже да се чувстват засрамени и да изгубят сексуалното си самочувствие, но знаем ли всъщност до какво води тя.

Знаете ли, че повече от 150 милиона мъже, от цял свят страдат от ЕД(еректилна дисфункция). Статистиката показва, че най-уязвими са мъжете на възраст от 40 до 70 години, но поради напрегнатото ежедневие, в което живеем и емоционалните проблеми, с които се сблъскваме всеки ден, все повече млади мъже започват да носят този „товар“ на гърба си.

В резултати от незадоволеният сексуален живот на мъжа, той започва да страда и от неудовлетвореност и ниско самучувствие. Започва да става раздразнителен и изпитва все по-голям страх да не се „изложи“ в леглото. По този начин се нарушава и хармонията в отношенията с половинките на мъжете, защото и те по същият начин страдат, и търсят причината в себе си.

мъж и жена правят секс в банята

Когато един мъж избягва близостта с жена си тя започва да се чувства нежелана и непривлекателна. Освен това, сексът е нещо, от което човек се нуждае истински, и когато не го получава е възможно да го потърси на друго място. Общо взето еректилната дисфункция би могла да доведе до пагубен край на взаимоотношенията в една двойка. Хубаво е когато този проблем се появи да бъде обсъден от партньорите и да се потърси решение на създалият се дискомфорт.

Самата тревога, която се появавя от проблема би могла да съсипе психиката на един мъж.

Всеки, който е имал проблеми като слаба ерекция, еректилна дисфункция или преджревременна еякулация, знае колко много му е пречил страхът от поредният нещастен опит и провален сексуален контакт. Никой обаче, не се е замислят върху това, че страхът е най-големият нивраг и първата крачка, която трябва да направим е да се преборим с него.

Не правете грешката да се поддавате на страха! Не си позволявайте за пореден път да се разочаровате от собстените си възможности или в случая невъзможности. Не разваляйте отношенията си с половинката ви и намерете решение за този проблем!

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...