1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Съвети за пениса

Съвети за пениса

Мъжете не знаят почти нищо за мъжкото си достойнство, въпреки че толкова често се съсредочават точно към него. Ето нещо, които всеки мъж трябва да знае, за да може малкият му приятел винаги да е здрав и готов за действие.

Как е устроен пениса?

Мъжкият полов орган се състои от три части:
корен-най-задната част,с която се прикрепва към таза.
тяло-леко приплеснато от горе и от долу.
главичка-разположена в предния край на пениса с цилиндрична форма.
Доста мъже биха подскочили от радост, ако знаеха, че пенисът им е два пъти по-дълъг, отколкото си мислят. Това е така, защото половината от дължината на пениса е скрита в тялото.

Достатъчна консумация на вода

Водата е необходима за отмиване на токсините от организма. Това важи и за пениса. В уретралния канал се натрупват множество бактерии, които при редовно уриниране се прочистват. Приемаите достатъчно вода, за да поддържате достатъчно количество кислород в тъканите на пениса.

анимирано човече с дебел еректирал пенис символизиращо ерекцията, която изпитва.

Редуциране на количеството пот

Задържането на пот върху пениса е основание за развитие на лоша миризма и инфекции. Нежната зона в областа на гениталиите е изключително деликатна и е добре да се използва бельо, което не запарява кожата. За предпочитане е памучното бельо, което не прилепва към тялото. Физическото здраве и здравето на пениса вървят ръка за ръка.Ако един мъж има проблеми в сексуалния живот, то това може би се дължи на здравен проблем. Вероятно стрес или проблеми със съня, също така повишено телесно тегло. Мъжете с наднормено тегло са склонни към по-ниски нива на тестостерон, което допринася за некачественна ерекция или липсата на такава.Също така има доста вредни навици които допринасят за проблеми с мъжкото достоинство и ерекцията.Един от наи често срещаните е :

Тютюнопушенето

този вреден навик може да намали дължината на пениса с около един сантиметър. Това се случва, защото тютюнопушенето втвърдява кръвоносните съдове, задушавайки еректилната циркулация. Така че, ако не ти пука за рака на белите дробове или ранната смърт, поне пощади малкия.

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...

1 Коментар

  1. Така е това с тютюнопушенето е напълно вярно спрях цигарите и почнах да жземам стимуланти сега е даже 4-5 сантима по голям !

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

11 + seventeen =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This