1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Как се лекуват проблемите с еректилната дисфункция [2]?

Как се лекуват проблемите с еректилната дисфункция [2]?

Как протича консултацията при проблеми с мъжката ерекция?

По време на самата консултация се уточнява дали тези проблеми настъпват изведнъж или постепенно, както и дали имат зависимост от партьора; наличие на нощна или сутрешна втвърденост на члена, или преди мастурбация. Също така от значение е и от кога се проявяват симптомите – колкото по-късно се установи проблема,
толкова по-сложно става лечението. При провеждането ѝ се установява и Вашата сексуална история – наличието на партньори, предишни сексуални проблеми или дълги въздържателни периоди, както и дали сте били жертва на сексуално насилие и дали сте изпробвали хапчета за здрава ерекция – натурални или химични.

Допълнителни обсъждани затруднения с мекия пенис:

Обсъждат се и трудности свързани с партньора – дали той е заинтересован от Вашия проблем, мотивиран сексуално,налични гинекологични проблеми или предишни хиругически намеси. Уточняват се хиругически намеси и в частност на простата, травми на гръбначния стълб или на таза, които биха могли да повлияят на способностите Ви за втвърдяването му. Съдово-артериални зъболявания, диабет, неврологични и психологични заболявания или наличието на сърдечна недостатъчност, и преживян инфаркт на миокарда оказват влияние. Качеството на възбудения твърд пенис, а оттам и на сексуалния живот се влошават значително и от употребата на алкохол, тютюнопушене и приема на наркотици. Има и медикаменти, които намалят либидото и ако хронично приемате някакви лекарства е важно да уточните какви са те и дали проблемите с мекия пенис са за започнали след приема им.табло с обяснения за консултациите при проблеми с пениса и съвети при вземането на хапчета за ерекция.

Рискови фактори причинители на еректилна дисфункция:

Фактори, които увеличават риска от сърдечно-съдови проблеми са наднормено тегло, липса на физическа активност, тютюнопушене, повишено кръвно налягане, изменение в нивото на холестерола и липидите. Въз основата на получените отговори се подхожда конкретно към лечение, като се започва с клиничен преглед. Със специални апарати се измерва обема и плътността на тестисите, изследване за аномалии на пениса в отпуснато състояние, изследване на простата чрез ехография, ПСА и ректално туширане. После се измерва артериалното налягане, оглеждат се и се палпират долните крайници, измерва се талията. Ако се наложи, се провежда и неврологични изследвания и на долните крайници, и на перинеума. Възможно е да се предпишат и допълнителни кръвни изследвания , изследвания на бъбречната и чернодробната функция, липиди, кръвна захар и ниво на тестостерон.

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...

2 коментара

  1. Може би сте прави ще се консултирам с лекар.

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...
  2. Така е жени замислете се какво ни причинявате!

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

3 × 4 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This