1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Как да поддържаме и получим твърд член?

Как да поддържаме и получим твърд член?

Това е вечният стремеж: Как да се увеличим размера, силата и издръжливостта на Нашаият пенис?
Има безкрайни процедури, мазила и устройства, които претендират за напомпване на обема. Истината е, че ние сме благословени (или евентуално проклети) с каквото Бог ни е дал. Ако все пак следвате реалистични съвети, може да увеличите Вашата ерекция на всички фронтове.

Съвети за втвърдяване на половия член:

Тези съвети могат да бъдат по-удобни, когато знаете предварително, че ще правите секс, тъй като по този начин ще бъдете добре информирани и подготвени.

 1. Хранене
  Един от ключовите фактори за здравословно и стабилно втвърдяване на мъжката гениталия е здравословната диета.
  Вие не искате да се храните с по- тежки храни или трудни за смилане такива, ако знаете, че ви предстои интимен момент в близко бъдеще. В общи линии, търсете храни добри за сърцето; изобилие от здравословни мазнини, нисък холестерол, както и храни, които са част от средиземноморската диета.
 2. Успокойте нервите
  Стресът е голям, точно когато не искате. Проучванията показват, че високите нива на тревожност и стрес, свързани с работата могат да бъдат огромен проблем за половия Ви живот. Високите нива на стрес могат да доведет до по-високо кръвно налягане и холестерол – което от своя страна може да доведе до сърдечно-съдови заболявания – живейте живот, без безпокойство и можете да спрете да правите гафове в леглото.
 3. Ограничете чувствителноста
  Класическият начин за ограничаване на свръх-чувствителност е да се носят презервативи, които трябва да се слагат така или иначе в много случаи. Ако не е нужно да носите презерватив с Вашата партньорка, можете да опитате да се съсредоточи върху други неща. Опитайте да задържите ума си далеч достатъчно дълго, за да се избегне преждевременната еякулация твърде рано – но без да се губи ерекцията.
 4. мъж по долни гащи с полу-еректирал пенис в боксерките си .Упражнения, Упражнения, Упражнения
  Правете коремни упражнения. Това ще помогне на коремните мускули да подкрепят и държат члена твърд. Да бъдете във форма, и да имате добро телосложение ще ви накара да се чувствате по-добре. Това на свой ред ще Ви накара да се чувствате удобно с тялото си, примамвайки Ви да правите секс и да увеличите сексуалното желание. Можете също така да правите тренировка с някои Кегел упражнения . Макар че няма твърди доказателства, че те ще направят по-голям Вашия размер, то те ще ви помогнат да подобрите поне твърдостта си.
Рейтинг: 3.3. From 3 votes.
Моля изчакайте...

1 Коментар

 1. От около един месец спазвам стриктно съветите има резултат а и се чувствам доста по добре.

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

9 − 5 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This