Няколко неща за мъжката ерекция, които незнаеш

Ясно е, че в основата на почти всяка връзка стои точно секса. Много жени си мислят, че знаят всичко за видовете ерекция на мъжере, но истината е, че те са няколко.

тъжен мъж в депресия от еректилната дисфункция

Ето на колко вида се разделя тя:

Видовете ерекция са три, а само една от тях се получава при реален контакт-рефлексогенната. Другите два вида почти никога не са умишлени и дори доста често се появяват в най-неподходящите моменти.

Психогенната ерекция например е свързана баш най-вече с мисли и образи, които я предизвикват чрез нервните сигнали. Доста често точно мъжете получават ерекция на публични места. Възможно е дори спортистите, докато загряват и са на земята или другаде, правейки определени упражнения и притискайки пениса си, той да се надигне. Това е още по-гадно и по-неудобно за балетистите, които, както всички знаем, носят доста прилепнали сценични дрешки. Друг вариант е мъжа да получи ерекцията си съвсем несъзнателно, от нищото. Много жени се оплакват от своя цикъл и искат да бъдат мъже, но определено да имаш пенис също не е нииикак лесно.

Оралната любов също увеличава размера на пениса!

Проучване направено при мъже на различна възраст установило,че оралният секс значително увеличава размерът на пениса. Мъжете, които получават орална любов от партньорките си могат да се похвалят с доста по-силна и продължителна ерекция за разлика от тези, които гледат порно.

Всъщност за добрата ерекция на мъжете, партньорките им имат огромна заслуга. Разбира се, има и външни фактори като съня и нервите които влияят на видовете ерекция. Липсата на достатъчно сън например, прекъсва нормалният цикъл на ерекцията. Напрегнатото насторние пък не дава на мъжа възможността да се отпусне, което от своя страна смущава „подвигането на самолета“.

щастлива двойка от здравата ерекция на мъжа

Така че дами, не очаквайте партньорът ви да има силна и пълноценна ерекция ако е неспокоен или пък вие не сте му помогнали.

Третият от видовете еркекция е спонтанната, която се случва типично по време на сън или докато мъжът се събужда. Със сигурност всяка от представителките на нежният пол е забелязала, че сутрин желанието за секс на мъжете е най-силно. Това се дължи на факта, че нивото на тестостерон тогава е най-високо.

Друг интересен факт е, че понякога на мъжете им е по-трудно да свършат, защото мастурбират твърде често. Така че, не бързайте да се радвате, нали знаете, че много хубаво не е на хубаво. Затова нека мастурбацията бъде умерена и се залага повече на взаимните сексуални упражнения.

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...