1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Как се лекуват проблемите с мекия пенис [1]?

Как се лекуват проблемите с мекия пенис [1]?

Проблемите с ерекцията или еректилната дисфункция представляват повтаряща се или постоянна неспособност за получаване и/или задържане на твърд пенис, за да е възможно осъществяването на задоволителен полов акт. Твърдостта на пениса в ерекционно състояние се дължи на изпълването на кавернозните тела с кръв. От значение за получаване на твърд полов член е при мъжа да няма сериозни съдови проблеми, да има стабилна и работеща инервация, както и отсъствие на сериозни психологични аномалии. Всички отклонения от по-горе изброените могат да повлияят отрицателно на втвърдяването на члена. Обикновенно еректилната дисфункция е проблем, който мъжете прикриват заради гордост, срам, или съмнения, че лекарят не е достатъчно добре запознат с проблема и/или подозрение, че не съществува лечение. Обаче това порочно мислене все повече се променя в положителна посока. Проблемите с пениса не бива да се крият, напротив за тях трябва да се консултирате с уролог.

Причини за проблеми с ерекцията

Има три основни причини, които обясняват сами по себе си нуждата и ползите от консултаця със специалист при еректилна дисфункция.

  • Първата причина е качеството на живот по отношение на сексуалната активност (вкл. и в по-напреднала възраст) като нещо важно както за мъжа, така и за жената.
  • Втората е, че проблемите с мъжкото достойнство може да се окажат първият знак, за наличие на сериозни съдови заболявания, както и наличието на симптоми на сърдечната недостатъчност, на инфаркт на миокарда или сърдечен удар.
  • Третета – достъпа до ефикасно лечение,например с хапчета позволява неговото адаптиране.

разрязан пенис в диаграма описващ механизма на мъжката ерекция

Как протича консултацията

Самата консултация е насочена към симптомите на еректилната дисфункция и протича дълго под формата на разговор, тъй като трябва да се отговори на важни и уточняващи въпроси. Важно е да се знае кога и при какви условия се проявява еректилната дисфункция – дали винаги е била налице или се появява след периоди на задоволителни ерекции. Дали случайно тя се свръзва с намалено сексуално желание, преждевременна еякулация, болки по време на половия акт или деформация на пениса в еректирало състояние. За по голяма леснота за пациентите , така и за лекаря има въпросници, с които се обективизира – реализира наличието на еректилна дисфункция. Например , международния въпросник – IIEF-5, където е това е засегнато по-подробно и са дадени спецификите и начина на принципно действие на различните медикаменозни хапчета за ерекция.

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...

1 Коментар

  1. Асолютно вярно е така е аз съм имал много връзки, в който мацките са ме прецаквали от някой от изброените по темата начини ацки простажко държание после ние мъжете сме били простаци!

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

1 × three =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This