1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Страховете на мъжете в леглото

Страховете на мъжете в леглото

Мъжете също имат някои тайни, свързани с притесненията за половия им живот. Едва ли някога ще ги споделят с партньорките си, но ето някои факти, които е добре да знаете:

 1. Мъжете се притесняват от това, че няма да харесате тяхното телосложение.Не е таина че жените си падат по мъже с изваяни мускули, но погледнато реално, подобно перфектно тяло рядко се намира и се посмъж и жена се целуват страстнотига доста трудно.
 2. Повечето мъже се потят повече от нормалното повреме на секс и се страхуват на жената до тях да не й стане неприятно от подгизналите чаршафи.
 3. Не е никаква тайна, че всички мъже гледат порно. Обаче това може да им създаде някои комплекси, като например че неим е достатъчно голям и това да ги притеснява през цялото време, докато правят секс с партньорката си.
 4. Доста от мъжете не знаят какво да говорят по време на секс, за да възбудят представителките на нежния пол, затова издават странни звуци, подобни на пъшкане и стенене, но без да знаят дали това е подходящо.
 5. За да забавят еякулацита, мъжете често се опитват да се разсеят. Някои даже си мислят за нещо много гадно което въобще не е свързано с тяхната партньорка.
 6. Често се случва мъжете да изгубят ерекцията си и основното им притеснение е свързано с това, жената да не си помисли, че е в нея причината. Нервност, депресия, алкохол – това са най-честите причини за загубата на ерекция по време на секс.
 7. Когато жените говорят с приятелките си за сексуалните си приключения пред своят партньор правят лоша услуга на мъжете. Всеки мъж които е чул такова нещо, би се притеснявал за това какво се говори зад собствения му гръб.
 8. Доставянето на удоволствие на любимата е основната цел и задача на мъжете по време на секс, затова често мъжете се страхуват дали ще успеят да доведат своята половинка до оргазъм.
Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...

2 коментара

 1. АЗ лично нямам страхове в леглото ото както ползвам хапчета на билкова основа съм много доволен.

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...
 2. Ихи

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

eleven + two =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This