1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Колко дълго трябва да трае сексуалният акт?

Колко дълго трябва да трае сексуалният акт?

Представителите на силният пол обичат да се хвалят със сексуалната си издръжливост. Тяхната полова мощ винаги е била и ще бъде обект на митове и легенди. Статистиките сочат че средната продължителност на сексуалния акт трае около 7 минути. Това е факт, който вярваме, че ще бъде потвърден от доста жени. Разбира се в тези 7 минути не е включена предварителната любовна игра.

Времетраенето на секса е индивидуално

мъж, прикрил ерекцията си със съблазнителни боксерки
Времетраенето на половия акт е различно при всички хора това си е индивидуално и зависи от емоциите,сексуалната възбуда и най-важното котролира се изцяло от мозъкът.

Данните от последните проучвания показват че сексът, с продължителност от 3 до 7 минути, се определен като “адекватен”, този под 3 минути “твърде бърз”, този над 13 минути – минава за “твърде дълъг”. Любовната игра е на първо място в един сексуален акт. Двоиките трябва да отделят повече време за лубовната игра и по-малко за същинският полов акт. Това повишава на възбудата,и достигането на върховната точка на насладата се получава доста по лесно. Най-доброто времетраене на един полов акт е между 7-13 минути.

Апък и в крайна сметка не е ли по-важно да правите секс, който ви е приятен и ви дава наслада.

Рейтинг: 5.0. From 3 votes.
Моля изчакайте...

3 коментара

 1. еми така си е…

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...
 2. Интересна работа

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...
 3. колкото повече толкова повече ! Взимайте стимолати момчета жените са доволни!

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

5 × two =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This