Какво пречи на мъжката ерекция?

Какво всъщност пречи на мъжката ерекция и предизвиква Еректилна Дидсфункция:

Да правите гримаси по време на оргазъм.
Мъжът обича да вижда лицето на приятелката си, когато тя достига до връхната точка, но ако физиономията е твърде драматична или ексцентрична, тя може да убие всякакъв ентусиазъм у него. Мъжете ненавиждат и физиономии на оргазми, които очевиднo са ментета. Те могат да ги накарат да се почувстват наистина глупаво и да убият ерекцията им.

двойкаДа се пазите от докосване.
Мъжете обичат уверените жени. За това, ако гаджето ви си движи ръката по тялото ви, дори по някои по-заоблени зони, никога не го отблъсквайте. Не забравяйте, че той ви обича, такава каквато сте и се възбужда от вида и допира на вашето тяло. Ако вие проявявате дори малка несигурност в леглото, ще убиете и неговото удоволствие.

Да се държите странно.
Не е добре да се кикотите, да се просълзявате или да водите задълбочени разговори по време на секс. Това не са неща, които ще се харесат на половинката ви точно в този момент.

Да вадите списък с инструкции.
Избягвайте да командвате в леглото или да давате постоянно направления какво да прави като например: „По-бързо! По-бавно! Не още! Сложи си ръцете на гърдите ми и т. н.“ Подобни напътствия могат много да го вбесят и да убият ерекцията му.

голи мъж и жена в леглото обгърнати 1 в друг

Да правите секс по задължение.
„Днес съм в овулация, хайде да правим секс!“ Това изречение е истински страстоубиец. Сексът не трябва да се прави по график или да се отмята като задължение. Дори да работите за бебе, то правете го по възможно най-спонтанния начин и не засягайте думата овулация.

Да го питате „Свърши ли вече?!“
Този въпрос е истински удар под кръста. Той кара мъжа да осъзнае, че жената вече е отегчена от креватните забавления и иска да приключва с тях възможно най-бързо.

Да се държите като девица.
Дори да нямате абсолютно никакъв опит в леглото, трябва да изглеждате развълнувана от факта, че ще правите любов с половинката си. Не се дръжте като монахиня. Това означава, че не трябва да се обиждате и възмущавате, ако партньорът ви иска да опита нещо ново в спалнята или ви прави сексуални намеци. Това 100% ще повлияе зле на възбудата на вашият партньор. От време на време вие сама трябва да инициирате секса, а не да смятате, че това е негово задължение.