Какво да направя, ако не ми спада?

Ако сте имали неспирна ерекция в продължение на повече от четири часа, отидете в най-близката спешна и неотложна помощ.
Ако проблема е продължил по-малко от четири часа, опитайте съветите по-долу, за да спадане на пениса.

Защо не ми спада ерекцията?

Медицинското наименование за това е приапизъм .Това се случва, когато кръвта, която изпълва пениса, за да го издигне се заклещва и не може да изтече обратно. Приапизъм обикновено е изключително болезнено.
Продължителното уголемяване на пениса може да увреди на пениса и може да доведе до трайни проблеми при получаване на твърд пенис. Следователно, важно е приапизъм да се лекува бързо.

двойка в спящо състояние, след сексуален акт в който пениса на мъжа е влязал в ерекция и еякулирал върху жената

Какви са причините за приапизъм?

Причината за приапизъм често е неизвестна. Тя може да се дължи на увреждане на нервите или страничен ефект на някои видове лекарства, такива като тези за еректилна дисфункция (импотентност) . Това може да бъде причинено и от условия, които влияят на кръвта, като например сърповидноклетъчна анемия или левкемия, или от увреждане на пениса или гениталната област.
Алкохол и наркотици също могат да причинят приапизъм.

Как мога да помогна на ерекцията да спадне?

Нежни упражнения, като джогинг или с помощта на велоергометър, могат да помогнат за спадане на пениса. Използвайте болкоуспокояващи за облекчаване на дискомфорта, който приапизъм причинява.
Въпреки това, ако тези стъпки не помогнат и когато имате болезнена ерекция в продължение на повече от четири часа, отидете в най-близкото спешно.

Ще имам ли нужда от лечение?

Ако сте опитали методите по-горе и пениса не е намалял, ще се наложи лечение.
Лечението за приапизъм може да включва медикаментозно лечение или източване на кръв от пениса. Ако приапизъм се причинява от основното заболяване, това трябва да се лекува. Хирургия може да бъде необходима да се предотврати трайно увреждане.

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...