Как да се справим с липсата на сексуално желание?

Случвало ли Ви се е малкия приятел да не иска да се надигне? Няма мъж, който да не е изпадал в такава ситуация,понякога просто не ни се прави секс,но за жалост това трудно се разбира от нашите половинки.

Ето какви може да са причините, за да не можем да достигнем до ерекция:

Няма защо да се лъжем, че всяка жена заслужава мъж до себе си в пълна бойна готовност за секс. Понякога жените ни лазят по нервите,виждаме черти в характера и външния вид,които ни отвращават и нямаме желание да осъществяваме полов контакт с тях.Трябва сериозно да сме го окъсали ако не подбираме жените с които спим.В повечето случаи обаче, липсата на сексуална готовност не е пожелано, а се случва и не може да го контролираме. Кои са тези ситуации и как може да се справим с тях?

Физическите причини за еректилни проблеми включват:

  • Годинките се натрупват – Когато мъжът надхвърли 45 години, променя сексуалните си мераци и желанието за секс стремглаво спада.Изисква се по-специална настройка ,еротични масажи, ласки, и нежности от страна на жената.Не може като на 20 веднага и на секундата да бъде в готовност, дори от един женски поглед. Много често това съвпада и с факта, че сме с една жена от много години и колкото и да я обичаме, няма как страстта да не намалее. Още повече, че с годинките простата започва да ни създава проблеми и чисто физиологически няма как да стане.

  • Неуспешни опити – Когато веднъж поради някаква причина пенисът ви не е в готовност и ерекцията спадне,страхът се увеличава, мислейки за бъдещи провали в леглото. В този случай всичко е в главата Ви и трябва да го преодолеете и да не си задавате въпроса“Ами, ако пак се случи“. ЩЕ се случи ако го мислите….

  • Тютюнопушене – Пушенето на цигари стеснява съдовете и намалява кръвопотока – не само в кръвоносните клетки, които водят към сърцето. Намаленият приток на кръв се отразява на целия организъм, от което не може да отделим пениса. Именно затова ерекцията при активните пушачи е по-проблемна.

  • Повече килограми – Затлъстяването ни прави освен по-непривлекателни, но и по-мързеливи и физически неспособни за сексуални контакти.Повечетомъже трупат килограми в областта на корема, което оказва огромно влияние вурху либидото.Коремната мазнина съдържа ензим, наречен Ароматаза. Той превръща тестостерона – хормон, отговорен за либидото.

  • И още куп други причини като заболяване, алкохолизъм,депресия.

женка легнала на леглото полугола, а мъжа й заспал зад нея. Тя е замислена и тъжна, заради слабото представяне на любимия си.Ако от известно време не можете да вдигнете малкия приятел, не се тревожете излишно. Но ако проблема зачести е добре да се консултирате с лекар. Поради този факт на пазара в световен мащаб има всеизвесни хапчета за ерекция, гелове и кремове. За да не се налага да се излагате в леглото е добре да приемате натурален медикамент, който ще се справи с този проблем. Доверявайте се само и единствено на натурални хапчета за ерекция.

Рейтинг: 5.0. From 2 votes.
Моля изчакайте...