1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Пътеводител на еректилната дисфункция

Пътеводител на еректилната дисфункция

Какво е еректилна дисфункция?

Еректилната дисфункция се случва, когато човек има последователни и повтарящи се проблеми, засягащи ерекцията. Без лечение, може да направи труден половия акт. Проблемът се отчита от 1 на 5 мъже и този брой се увеличава с възрастта.

Тя или либидото?

Има няколко форми на мъжка полова дисфункция, включително лошо либидо и проблеми с еякулацията. Дисфункцията се отнася специално до проблеми с постигането или поддържането на втвърден пенис. Мъжете с този проблем, често имат здравословно либидо, но тялото не успява да отговори. В повечето случаи, има физическа основа за проблема.

Симптоми:

 • Ерекции, които са твърде меки за полов акт.
 • Ерекции, които са твърде кратки за полов акт.
 • Неспособност да се постигне ерекция.

Мъжете, които не могат да получат или поддържат предеякулационно състояние, което продължава достатъчно дълго, или не е достатъчно твърдо, за да осъществят сексуален контакт се счита, че имат еректилна дисфункция.

Кой я получава?

Сексуалната дисфункция става по-често, с увеличаването на възраста. Това не означава, че като остарявате идва края на сексуалния ви живот. Този проблем може да се лекува във всяка възраст. Също така, е по-често срещана при тези с анамнеза за диабет, затлъстяване, тютюнопушене, и хипертония.

Каква е механиката?

секси мадама в пленителна поза предизвикваща възбуда и повдигане на пениса на всеки мъж!Втвърдяването на мъжкият полов орган се получава, когато кръвта изпълни двете камери, известни като каверноса на корпуси. Това кара пениса да се разшири и втвърди, подобно на балон когато е пълен с въздух. Процесът се задейства от импулси от мозъка и генитални нерви. Всичко, което блокира тези импулси или ограничава притока на кръв към пениса може да доведе до еректилна дисфункция.

Лечение:

 • промяна в начина на живот – Много мъже са в състояние да подобрят сексуалната функция, като направят няколко промени в начина си на живот. Отказването от тютюнопушенето, намаляване на теглото, и упражняване по-често може да за подобряване на притока на кръв.
 • лекарства – Те подобряват притока на кръв към пениса. Обикновено се приемат 30-60 мин преди полов акт, и не трябва да се използва повече от веднъж на ден.
 • помпи – Те предлагат алтернатива на лекарствата. Пенисът се поставя вътре в цилиндъра. Помпата черпи въздух от цилиндъра, създавайки частичен вакуум около пениса. Това го кара да се пълни с кръв, което води до ерекция. Еластична лента около основата на пениса го поддържа втвърден по време на полов акт.
Рейтинг: 5.0. From 2 votes.
Моля изчакайте...

1 Коментар

 1. Така е взех си помпа й ми помогна много съм доволен не вярвам в хапчета и необичам да взимам,но помпите правят чудеса.

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

3 × 1 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This