1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

„Виагра“ като средство за лечение на проблеми с твърдия пенис

„Виагра“ като средство за лечение на проблеми с твърдия пенис

През 1998 г. управлението на храните и лекарствата в САЩ допуска медикамент, стимуриращ ерекцията, носещ името „Виагра“, производство на фирмата „Пфайзер“. Продуктът се превръща в хит на пазара за отрицателно време и 50 млн. Таблетки от нея са продадени в рамките на 2 години. Разбира се продуктът се продава и по „черните пазари“, а статистиките не могат да посочат колко таблетки са били закупени по такъв път. Основната съставка, на която се дължи положителния ефект на „Виагра“, върху ерекцията, е Силденафилът. Той не се съчетава с прием на всички медикаменти, тъй като такива, съдържащи симетидин, еритран, кетоконазол и подобни, биха предизвикали негативни реакции на организма, приети в комбинация с „Виагра“. Трудно е да има човек, чийто организъм да не се повлияе от таблетките за мъжка възбуда. Тя помага, дори и когато човек страда от други заболявания, като диабет, например, при който има нарушения в потентността, почти във всички случаи. Хората, при които се провежда лечение на тези проблеми с „Виагра“, се наблюдава подобряване на състоянието им на 78%, само в рамките на 2 месеца прием, благодарение, на което, подобряват интимния си живот.

Странични ефекти от подпомагащото хапче „Виагра“:

страстна жена искаща мъжа й да има ерекция и да я наебе. Неговата еректилна дисфункция я е накарала да се наконти и да стане по-секси от обикновено за да го възбуди.„Виагра“, разбира се, си има и странични ефекти, които не трябва да се подценяват. Тя би могла да причини главоболие, зачервяване на лицето, болки в стомаха, запушване на носа и затруднения в дишането, инфекции на пикочните пътища, нарушения в зрението, разстройство, обриви по кожата. Една от най-важните негативни реакции от употребата на продукта, която не трябва да се забравя, е тази, че таблетките биха могли да повлияят негативно върху сърцето и неговата дейност. „Виагра“ може де причини сериозно понижение на кръвното налягане, от което да последват редиса усложнения в здравословното състояние на човек. Въпреки, че доста хора посягат към самолечението, що се отнася до този продукт, е най-добре той да се приема след посещение на лекар и консултация с него. В света са регистрирани около 150 смъртни случая от лечение на еректилни проблеми с „Виагра“. Преобладават тези, при които възрастни мъже са прекалили с дозировката или са я приемали, в съчетание с други медикаменти, които са си взаимодействали негативно.

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...

2 коментара

  1. виаграта в никакъв случай не бих я пробвал, по-скоро залагам на нещо билково и натурално

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...
  2. Пробвал съм ,но съм с високо кръвно едва не влязах в болница!

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

sixteen − one =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This