1 опаковкa от супер ефикасните таблетки за ерекция Cupidon Купи Сега

Действията, с които „ще приземите самолета му“[част 1]

Действията, с които „ще приземите самолета му“[част 1]

Има някои действия, с които жените направо могат да смразят мъжката ерекция и да оставят партньора си доста разочарован и откровено раздразнен.

Това са няколко малки неща, които може да изглеждат невинни, но всъщност са проблематични и дори травмиращи. Те могат да повлияят на мъжката психика и той да се почувства неадекватен да прави секс в този момент, а и при следващ път.

„убийците“ на мъжката ерекция

„Убийците“ на мъжката възбуда могат да бъдат доста. Ето и някои от най-известните:

1. Да имате прекалено високи очаквания за любовната игра.
Естествено е една жена да очаква любовна игра в леглото, но не и да чака само мъжът да се занимава с нея, без да му отвърне със същото. Жените, които имат нужда от прекалено дълга любовна стимулация било то с ръце или с език, преди да се стигне до проникване, могат да убият мъжката ерекция и да накарат половинката си да се замисли дали изобщо му се прави нещо.

мъж целува страстно жена си по врата

2. Да се правите на порно звезда.
Мъжете не харесват жени, които се държат фалшиво в леглото и се правят на много опитни, от колкото са всъщност. Не се опитвайте да подражавате на порно актрисите, да опитвате сложни пози и да преигравате. Така можете да убиете настроението за секс на половинката си.

3. Да правите секс по милост.
Ако не сте в настроение да правите секс, просто си признайте! Никой мъж не обича да прави секс със задрямала жена, която гледа апатично и безизразно и видимо умира от скука. Мъжът усеща кога приятелката му действително е възбудена и се наслаждава на неговите ласки. Ако сте видимо отегчена, вие ще го засегнете и може дори да го травмирате.

Рейтинг: 5.0. From 3 votes.
Моля изчакайте...

3 коментара

 1. еха

  Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
  Моля изчакайте...
 2. proba

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...
 3. леле имах такъв действителен случей,така беше вярно е е това жените са гадове!

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

7 − four =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This