Мъжът и ерекцията

Може и да ви се стори странно или за някои от хората, дори ненормално, но ерекцията стои в основата в живота на мъжа.

Причините за това са изключително много. Според британско проучване направено наскоро от специалисти в областта на секса, по-потентната част от мъжкият пол, води пълноценен живот. Когато един мъж в доволен от сексуалното си представяне, това дава отражение върху цялостното му самочувствие и настроение. Когато мъжът е уверен във възможностите си, той започва все по-уверено да търси сексуалното внимание на една жена, което пък от своя страна увеличава шансовете му за успех с дадена дама.

мъж и жена се савукупляват благодарение на силна ерекция получена чрез желенца МакаграКакто всички добре знаем, дамите обичат мъже, които имат самочувствие, а какво може да накара един мъж да се чувства по-добре от факта, че е уверен в себе си в сексуално отношение. Разбира се има мъже, които не са толкова добри именно в областта на ерекцията и имат своите тайни трикчета като желето за ерекция.

Друг интересен факт е, че когато един пенис не еректира достатъчно често, това оказва влияние и на размера му. Или казано с други думи-липсата на ерекция води до смаляване на пениса, което от своя страна допълнително убива мъжкото самочувствие. Това явление се дължи на факта, че мъжкият полов орган се нуждае от редовен приток на кръв, който да поддържа еластичността му. Ако притокът на кръв в тази област липсва, това би могло да скъси пениса с до 3 сантиметра.

Достигането до качествена ерекция е много важно и за задоволяването на жената, я която мъжът има полов контакт. Когато не е в пълната си ерекция е възможно пенисът да не успее да задоволи партньорката на мъжа, което определено няма да остави приятно чувство в жената. Разбира се факта, че мъжът не може да достигне до пълна ерекция не винаги означава, че той има някакъв проблем. Много е вероятно мъжът да има нужда просто от някакъв допълнителен стимул, какъвто е желето за ерекция.

Все още никой не е гласувал.
Моля изчакайте...