Сексът и Ползите от Него…

Сексът и Ползите от Него…

Всички сме чували фразата-„Сексът е здраве„, и това не е случайно тъй като физическата дейност по време на поливия акт повлиява положително на редица заболявания, както и подобрява функцията на определени органи от нашето тяло.
Ще ви споделим някои ползи от секса:

Сексът премахва стреса

Ако сте в депресия, или преживявате тежък момент в живота си, най-доборото лечение е секса. Доказано е, че половия живот влияе положително вурху натрупания стрес, което , разбира се има и обяснение. По време на полов акт организма произвежда допамин, който е противодействащ на хормоните отговорни за стреса в човешкото тяло. Другото, което създаваме правейки секс е ендорфина, или както е известно под името: хормона на щастието.

Лекувайте главоболието със секс

Главоболието е състояние, в което човек се чувства неенергичен и непълноценен. Когато ни боли глава, имаме понижено настроение, а дейностите, които извършваме съвсем не се получават. Когато става дума за секс, доста хора, най-често жени, се оправдават с главоболието, за да откажат. Но, точно там бъркат. Отдавайки се на любимия, те не само ще се почувстват по-добре, но и след стабилен оргазъм, от здравословното им неразположение, няма да има и следа.За да спре главоболието,се погрижете да изпитате един силен и мощен оргазъм .

гореща жена, искаща секс от мъжа й, който не може да получи ерекция и затова тя е разочарована и очакваща...

Сексът предпазва простатата

Както е известно ерекцията при мъжа е рефлексно съдово явление, което се дължи на парасимпатикови импулси. Биологичното му значение е да създаде възможност на половия член във влагалището на жената. Всички течности , които се отделят от мъжкото тяло по време на еякулация се отделят именно от простатата.Това е малко известен факт, и повечето мъже не са запознати с него. Ако мъжете не правят редовно секс, завършващ с еякулация, се стига до задържане на семенна течност, вследствие на което простатната жлеза се подува, от което може да последват редица проблеми. Затова скъпи мъже правете повече секс, за да сте здрави!

Сексът предпазва от проблеми с ерекцията

Според учени, най-доброто средство срещу проблеми с потентността е секса. Според тях, правенето на секс е като спортуването. Колкото повече се тренира, толкова по-здрав става човек. Ерекцията поддържа притока на кръв през артериите на половия член и осигурява добро здраве на тъканите.

Сексът и неговите ползи могат да се изброяват до безкрай,тъй като няма част от човешкото тяло, която да не се повлиява положително от тази физическа дейност.Затова отдавайте се по-често на интимни ласки и забравете за болежките .

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...

2 коментара

  1. И аз ще пробвам тогава !

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...
  2. Абсолютно вярно правя секс три пъти на ден и не чувам вече от жена си познатото „Боли ме глава“!

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

eight − 2 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This