Как да имате твърд пенис продължително и качествено?

Как да имате твърд пенис продължително и качествено?

Мъжката ерекция настъпва когато подобната на гъба тъкан в основата на пенисът на мъжа се изпълни с кръв.
В резултат на физическа или умствена стимулация се изпълват порестите пространства по дължината му. Вследствие на което пениса се уголемява и застава изправен.
Твърдост на пениса се предизвиква от разширяване на артериите, доставящи кръв на пениса, като мускулите в основата му не позволяват кръвта да изтича през вените и така продължава състоянието. Твърдостта на пениса се контролира и от нервите в гръбначния мозък от установен физическия контакт с пениса или околните райони. Не-мекият пенис е стимулиран от сексуалните мисли, мечти, изображения и хормонът тестостерон. Човек е състояние да еректира при сексуална стимулация, ако всичко работи добре дори и да няма достатъчен приток на кръв.

Какво още трябва да знаем за ерекцията?

нива на ерекция на пенис - графика

Мъжкия твърд пенис е нормална човешка функция като дишането и мигането и е възможно да я получите автоматично. Тя може да продължи най-малко няколко секунди или за доста по дълъг период от време. Твърдия пенис е като прилив и отлив – идва и си отива, а мъжът започва да контролира този сложен процес с течение на времето и възрастта. Въпреки че специалистите смятат, че по-възрастният мъж има няколко предимства пред по-младите, при него може тя да настъпи по-бавно и за по-кратко време. За разлика от младите мъже, по-възрастните имат по-голям еякулационния контрол и можат да продължат секса си за по-дълго време.

Как да удължим сексуалната полова мощ?

Всъщност може и лесно да удължите твърдостта, но трябва да промените някои неща, които оказват влияние на здравето ви.
На първо място трябва да започнете да се храните правилно, тъй като лошите хранителни навици могат да доведът до проблем с пениса. Преди секс е хубаво да избягвате храни богати на мазнини, тъй като те намаляват нивата на тестостерона в тялото, намаляват либидото и правят по трудно вдървяването и еякулацията.
Наблегнете на приема на въглехидрати и цинк. Въглехидратите са източник на енергия, а цинка е важен за производството на тестостерон, семенна течност и сперматозоиди. Също така започнете да правите и коремни упражнения. По този начин ще помогнете на коремните си мускули да подкрепят и задържат ерекцията ви за по-дълго време.

Мъж и жена гледащи се страстно с желание за секс и лъст.

Какво още оказва влияние на мъжкия пенис?

От голямо значение за пениса е и правилното позициониране на тялото. Затова правете пози, при които се увеличава притока на кръв, за да увеличите времето на секс. Освен това по време на секс се опитайте да запазите силите си и да успокоите нервите си. Умората може да намали и вашето желание за секс.

Цигарите, алкохолът и лекарствата също оказват пряко влияние върху мъжката потентност. Може да опитате със специалните каучукови или пластмасови пръстени, които се поставят в основата на пениса и служат за спиране изтичането на придошлата кръв.

Рейтинг: 5.0. From 3 votes.
Моля изчакайте...

2 коментара

  1. Пробвах това с пръстените наистина помага. Има ги във всеки еротичен магазин…

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...
  2. Какви са тези пръстени искам и аз да пробвам!

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

11 − 2 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This