Колко дълго трябва да трае сексуалният акт?

Колко дълго трябва да трае сексуалният акт?

 

Представителите на силният пол обичат да се хвалят със сексуалната си издръжливост. Тяхната полова мощ винаги е била и ще бъде обект на митове и легенди. Статистиките сочат че средната продължителност на сексуалния акт трае около 7 минути. Това е факт, който вярваме, че ще бъде потвърден от доста жени. Разбира се в тези 7 минути не е включена предварителната любовна игра.

Времетраенето на секса е индивидуално

мъж, прикрил ерекцията си със съблазнителни боксерки
Времетраенето на половия акт е различно при всички хора това си е индивидуално и зависи от емоциите,сексуалната възбуда и най-важното котролира се изцяло от мозъкът.

Данните от последните проучвания показват че сексът, с продължителност от 3 до 7 минути, се определен като “адекватен”, този под 3 минути “твърде бърз”, този над 13 минути – минава за “твърде дълъг”. Любовната игра е на първо място в един сексуален акт. Двоиките трябва да отделят повече време за лубовната игра и по-малко за същинският полов акт. Това повишава на възбудата,и достигането на върховната точка на насладата се получава доста по лесно. Най-доброто времетраене на един полов акт е между 7-13 минути.

Апък и в крайна сметка не е ли по-важно да правите секс, който ви е приятен и ви дава наслада.

Рейтинг: 5.0. From 3 votes.
Моля изчакайте...

3 коментара

 1. еми така си е…

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...
 2. Интересна работа

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...
 3. колкото повече толкова повече ! Взимайте стимолати момчета жените са доволни!

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ten − 6 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This