Какво ни предизвиква да сме секси?

На всяка от нас се е случвало да се чуди: ‘’какво има тя, което аз не притежавам?’’ визирайки някое невзрачно, момиче, което се радва на засилен интерес от страна на мъжете. Може да спрете да се чудите, защото истината е съвсем проста – просто тя излъчва увереност, която се долавя по много деликатен начин на подсъзнателно ниво, както от мъжете, така и от жените.

Желаните жени се случва рядко да са красавиците, които са наложени като норма за сексапил от медиите и модния свят. В много от случаите имат по няколко излишни килограма, тук там може да се открие целулит, нямат зашеметяващ и голям бюст и кой знае колко красиви черти на лицето. Тези момичета и жени, обаче рядко могат да останат на сухо и често имат възможност да избират от няколко кандидата, които се борят за тяхното внимание.

Причината тези семпли на вид дами да бъдат толкова сексапилни е най-вече тази тяхна невероятна самоувереност, която блика от всяка тяхна пора, излъчва се от тяхната сладострастна походка и от леката загадъчна усмивка.мъж и жена правят секс в мисионерска поза
Тези признаци на самоувереност не могат да бъдат заучени и имитирани, те просто са израз на едно дълбоко вътрешно усещане, че сме уникални и неповторими, и че имаме право да бъдем харесвани и желани.

Тези признаци се проявяват у дамите, които обичат секса и не се свенят да си го признаят. Те обичат всякакъв секс –по всяко време и на всяко място. Нямат колебание да си го поискат и да наложат правилата на играта, заемайки позицията, при която най-бързо ще получат мечтания оргазъм.

Така че мили дами, за да излъчвате сексапил и за да се движите винаги на вълната на мъжкото внимание, обичайте себе си, обичайте секса и не се срамувайте да го заявявате гласно. Няма по-силен афродизиак за мъжа от гледката на жена, която го желае тук, сега и по най-мръсния начин.

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...