Интересни факти за секса, които може би не знаем

Интересни факти за секса, които може би не знаем

Статистика показва, че в сравнение с жените, за мъжете е много по-характерно да търсят материали в интернет, свързани със секса и ерекцията. Освен това е доказано, че аромати като: тиква, лавандула, шоколад, ликьор, понички – водят до сексуална възбуда при мъжете.

От изследване бе установено, че в сравнение с другите примати, представителите на Хомо Сапиенс притежават най-дългия и най-дебел член.

Факти за ерекцията

От проведено изследване стана ясно, че най-малкият пенис в еректирало състояние е само 1 cм дълъг. Освен това средният брой на ерекциите, които има мъжът за един ден е 11, а за една нощ е 9. За повторно втвърдяване на пениса са необходими от 2 минути до 2 седмици. Друг открит сексфакт е, че средният размер на мъжки полов член, който не е в изправено състояние, е 8,8 cм, а при еректирало състояние – 13 см.
Според данни се оказа, че по време на бременност мъжкия плод може да получава ерекцийка, но в последния триместър.

Факти за мъжкото самозадоволяване

Интересен факт е, че мъжете, които си признават, че мастурбират са само 60%. А тези, които се самозадоволяват всеки ден са едва 54%. Оказа се, че има мъже, които са способни да се задоволяват орално сами – около 0,3%, които са признали. Броя на еякулациите в живота на един мъж може да е доста голям, но средния брой е 7200. От тях поне 2000 са от самозадоволяване.

Кое най-често кара мъжете да получават пенис възбуда?

красива разголена жена в гръб притиснала се до гол мъж ползвал хапчета за пенис възбуда

От скорошно проучване стана ясно, че едно от най-желаните неща по време на секс е един от партньорите да бъде вързан. Освен това беше доказано, че при по-образованият мъжът е по-вероятно да има „мокри сънища“. За тия, при които възрастта не позволява хапчетата за ерекция са често срещано решение, макар, че вероятно никой няма да си признае в действителност.
Оказа се всъщност, че само 56% са признали, че са имали сексуални контакти на работното си място, но това със сигурност не е точната бройка.

Какво се случва с тестисите на мъжа по време на уголемяването на пениса

В превод думата тестис (testis) означава „свидетел“. Това означава, че макар и тестисите да са преки свидетели на половия акт, не участват в него.
В състояние на твърд и възбуден пенис, размера на тестисите се увеличава с около 50%. Интересен е факта, че мъжете, които си служат с лявата ръка, по-ниско е разположен десният им тестис. А при десничарите е обратно – левия е по-ниско разположен.
През своя живот мъжът може да отдели средно 20 литра семенна течност.

Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
Моля изчакайте...

1 Коментар

  1. аз се задоволявам постоянно в това няма нищо срамнно ,само,че жените са тея където не си го признават!

    Все още никой не е гласувал.
    Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

1 × 5 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This