3 неща, за които не трябва да мислите по време на секс

3 неща, за които не трябва да мислите по време на секс

Сексът е може би единственото нещо, при което можеш да се насладиш на своето и на неговото тяло и ерекцията му. Той е горещ и безкрайно възбуждащ и може за един миг да отнесе всички негативни мисли от главата ти, стига ти да не ги натъпкваш обратно там. Има няколко неща, за които никога, ама никога, не трябва да мислите по време на секс, за да можете да се насладите максимално на нежните му ласки.

 1. Не мисли за „домашните“ си

По средата на миенето на съдове, той се прибира от работа, зажаднял за теб и те отвлича в леглото. Обикновено, женския мозък не може да се пренастрои толкова бързо от един момент в друг, особено ако създават повече от една емоция. Въпреки това, трябва да се опиташ да оставиш мръсните съдове в мивката, а не да ги замъкнеш в мислите ти. Идеята е, че всеки път, когато правите секс твоите мисли трябва да са му отдадени. Ако в ума ти изплуват мисли , какво имаш да свършиш следобед, или доклада, който трябва да бъде готов за утре , или каква вечеря да сготвиш, значи нещо със сигурност куца в любовния ви живот. За да се концентрираш по-лесно, можеш да го помолиш да ти говори нежно или пък, ако предпочиташ мръснишки.

 1. Не си мисли как изглеждаш и колко странна е ерекцията му

Основно правило е, че освен звездите, никой не е перфектен докато се труди между чаршафите. Понякога се изпотяваш, запъхтяваш, понякога пък самата поза, която сте заели не те показва в най-добрата ти светлина. И какво от това? Той е тук, и с теб и като се замислиш също не изглежда перфектно. Ти си тази,която го желае въпреки това, нали? Помисли си, че и с него сигурно е така. Той иска да прави секс с теб, независимо дали коремчето ти се е поотпуснало по празниците, или гърдите ти изглеждат увиснали или дупето ти е прекалено голямо. Нещо повече, той дори едва ли забелязва тези неща. За него е важно единствено вълшебното изражение на лицето ти и секси звуците, които издаваш, когато стигаш до върхът. А той ще изглежда все по-далече, ако отклоняваш ума си със странични неща.

секси мъж, прикрил своята ерекция с бяла кърпа

 1. Не мисли за поведението си

Няма защо да спазваш някакъв етикет, докато правите секс. Всъщност, това дори е вредно, защото пречи да се забавляваш, а той ще те помисли за робот. И какво ако гримът ти се е размазал, а косата ти е  разрошена? Ти си човек, а не перфектно извънземно създание или робот. Много ти се иска да изпробваш новата си секс играчка вместо неговия пенис в ерекция? Ами давай! Едва ли ще се възпротиви, а дори може и да се въодушеви от идеята да разнообразите и разчупите нещата в леглото. Просто бъди себе си. Бъди точно такава, каквато си в реалния живот, толкова непокорна и дръзка, срамежлива и забавна. Няма смисъл да се правиш на нещо, което не си, особено под завивките, където най-важната цел е да достигнеш до върховния миг на блаженство.

 

Рейтинг: 4.0. From 2 votes.
Моля изчакайте...

2 коментара

 1. Готско

  Рейтинг: 5.0. Съставен от 1 гласувания.
  Моля изчакайте...
 2. На мен лично ми се е случвало докато правим секс с мъжа ми да си мисля какво да зготвя и т.н. не е правилно,но просто жените сме устроени така !

  Все още никой не е гласувал.
  Моля изчакайте...

Остави Коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

eight − 5 =

втори банер на страхотните хапчета за възбуда на пениса - Вита Гра, на който е изобразен продукта върху страстна двойка любещи се секс партньори.

банер на невероятните таблетки за уголемяване на възбуждането и втвърдяване на пениса - Vita Gra, на който е изобразен продукта върху двойка правеща секс и написано логото на фирмата : Самочувствие в леглото!
Share This